Altijd Goede Service

Werkplaats

Bij AGS Autobedrijf kunt u terecht voor onderhoud voor alle merken auto's en hybride of elektrische auto.

Uw hybride of elektrische auto heeft complexe onderdelen die onder spanningen werken, van soms wel 1000 volt. Specialistisch onderhoud is een must voor de bedrijfszekerheid van uw auto. Onze monteur kan dit voor u verzorgen.

Alle merken

Door jaren lange ervaring bij onder andere de Ford en Jaguar garage, scholing en opleidingen, is er kennis in huis voor het onderhouden en repareren van alle merken auto’s.

Ook dragen wij er zorg voor dat uw auto gedegen wordt onderhouden volgens de fabrieksvoorschriften en dat u met een gerust hart kunt autorijden.

Voor onderdelen zoeken wij altijd naar een betaalbare oplossing, zodat u weet dat u nooit te veel betaalt.

Hierbij staat de kwaliteit van specifieke onderdelen uiteraard voorop.

Nieuwsgierig naar een prijs voor goedkoop auto onderhoud? Bel of mail ons! U kunt ook gerust langskomen, de koffie staat klaar.

Interne professionele motor reiniging

Bij direct ingespoten motoren worden de inlaatkanalen niet 'gespoeld' door brandstof. Rijdt u een Audi, Volkswagen, BMW of een auto uit de PSA groep? En heeft u last van, hoger brandstof verbruik of inhouden van de motor en slecht stationair draaien? Dan kan dit komen door koolafzetting op de inlaatkleppen in de cilinderkop, dit kan voor ernstige motorschade zorgen en hoge reparatie kosten!! Wij kunnen dit verhelpen en zorgen dat u auto weer rijdt als vanouds. Met een zogenoemde Walnut blast behandeling kunnen we u hoge reparatie kosten besparen. Dit geldt voor alle FSI, TFSI, TSI, THP en alle N motoren van BMW (vanaf 2008).

AGS Autobedrijf

Jenny Weijermanweg 19
4462 GB Goes

info@agsautobedrijf.nl

WERKPLAATS
0113-251919