Altijd Goede Service

Over ons

Het oude Jaguar Goes team is weer bij elkaar gekomen onder de naam AGS; een service gericht autobedrijf voor alle merken, gevestigd te Goes. Voor degenen die niet meer precies weten wie in het Jaguar team zaten;

Vincent Bitter is al ruim 15 jaar All round monteur en tevens gecertificeerd voor werkzaamheden aan alle hybride en elektrische auto’s. Vincent streven is om samen met de klant tot een zo goed mogelijke oplossing voor de reparatie te komen hierbij hecht hij veel waarde aan een eerlijke en een service gerichte aanpak.

Lennaert de Meijer heeft vele jaren ervaring wat betreft In- en verkoop en zal dit gedeelte dan ook voor zijn rekening gaan nemen. Zoekt u een specifieke auto, of wilt u advies welke auto bij u past, dan is Lennaert uw man! Zijn streven is een auto in een top staat af te leveren en dat u met een glimlach de zaak verlaat.

Met deze jarenlange ervaring, kennis, kunde en connecties garanderen wij dat wij u altijd een goede service zullen bieden (inclusief kopje koffie natuurlijk!) aan u en welke auto, bus of camper u ook maar meebrengt . Vandaar de naam AGS  Altijd Goede Service.

Kom gerust langs om een kijkje te nemen en laat ons u overtuigen van onze kwaliteit.

AGS Autobedrijf

Jenny Weijermanweg 9
4462 GB Goes

info@agsautobedrijf.nl

WERKPLAATS
06 204 585 37

VERKOOP
06 127 455 79